Обучение на деца

Съществуват различни цели на обучение по тенис на корт, заради които си заслужава децата Ви да започнат да се занимават с този спорт:

  • спортуване за удоволствие и обща култура;
  • състезателен тенис с възможност за стипендия в чужбина;
  • национален отбор и реализация в световния тенис.
От изключителна важност при започване на обучение по тенис на малки деца, както и на всички останали, е това да бъде извършено от доказали своите умения и способности специалисти (в случай, че държите да има развитие!).

Основната цел на Тенис-Бачеви е да открие таланти в ранна детска възраст, които да преминат на специален режим на обучение и с това да получат възможността да се реализират в света на професионалния тенис.

С дългосрочна инвестиция от страна на родителите, децата, дори и да не покажат възможности за развитие в професионалния тенис, ще са достигнали ниво, което би им дало възможност за безплатно обучение в платени колежи и университети в САЩ и Европа, чрез получаване на пълна стипендия, играейки за отбора на съответното учебно заведение.(Таксата за една година варира от 25000 до 50000 USD. Намирате ли вече смисъл от заниманията по тенис?)

Независимо от целите, които си поставяте и които ще преследваме заедно, децата Ви ще растат сред природата, спортувайки и научавайки от рано, че за успеха са необходими дисциплина, труд, постоянство и характер - качества, които си заслужва да се формират в детето от рано.
Това, което ще получи детето Ви при нас като тенис умения и шанс за реализация, ще бъде много повече от цената, която ще платите!
За развиване на различните качества и умения и за разнообразяване на тренировките децата се занимават освен с тенис и с други игри - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол, бейзбол и др.
Тенис академия Бачеви,
0878/54-11-35
е-mail: ani_bacheva@yahoo.de