За контакт


С нас можете да се свържете на телефони:
02/989-88-33
0878/54-11-35

и е-mail: ani_bacheva@yahoo.de

Тенис академия Бачеви,
0878/54-11-35
е-mail: ani_bacheva@yahoo.de